Behívó workshop 2022.10.01-én

Mindenkit sok szeretettel várunk az Ebgondolat Kutyaiskolába 2022. október 1-én (szombat) 14 órától kezdődő behívó workshopunkra.

A behívás nemcsak az egyik legfontosabb, ha nem A LEGFONTOSABB gyakorlat, mégis azt látjuk és tapasztaljuk, hogy sokaknak komoly kihívást jelent. A workshop célja, hogy a gazdik részletes képet kapjanak a behívás teljes folyamatáról, bárhol is tartsanak most benne.

A közel 4 órás workshopon a 20 éves hobbi kutyás képzés során szerzett és kialakított rendszerünket fogjuk elmondani és megmutatni, kezdve a behívás elméleti hátterétől a tanítás alapjain át a kutyák egymással való játékából való kihívásig. Rengeteg gyakorlati tanács fog elhangzani, nagyon részletesen fogjuk átbeszélni az egyes folyamatokat és az azoknál előforduló tipikus hibákat. Mindenki kérdésére válaszolni fogunk.

A 20 év alatt rengeteg módszert és technikát próbáltunk ki, csiszolgattunk addig a tudásunkat, mire mostanra ki tudott alakulni egy 4 lépcsős, nagyon letisztult, mindenki számára könnyen megérthető rendszer.

Kiknek ajánljuk?

– Mindenképpen gyere el, ha éppen kölyökkutyád van és most tartasz a tanítás elején, hogy lásd a teljes folyamatot illetve el tudd kerülni a tipikus hibákat!

– Mindenképpen gyere el, ha behívási problémáid vannak a kutyáddal, hogy lásd hol lehet az elakadás oka, mi az, amiért esetleg nem akar működni a rendszer!

– Azoknak is javasoljuk a tanfolyamot, akiknek a kutyája általában behívható, de vannak olyan szituációk (pl. meglát egy macskát, idegen kutyát, más kutyákkal játszik…), amikor tehetetlennek érzik magukat

A workshopra 5 jelentkezőnek van lehetősége saját kutyával eljönni, akikkel fogunk dolgozni aznap. A kutyás helyre csak olyan kutyákat tudunk fogadni, akik kompatibilisek más kutyákkal.

A workshop díja: 10.000 Ft

Kutyás hely esetén: 15.000 Ft

Helyszín: Ebgondolat Kutyaiskola (1225 Bp. Angeli utca 175-179)

Időpont: 2022. október 01., 14.00. (várható befejezés 18.00 illetve, amíg az összes kérdésre nem adtunk választ 

ONLINE JELENTKEZÉS A WORKSHOPRA ITT!