A csapat

Kutyaiskolánk 2008 szeptemberében kezdte meg működését, akkor még HEROSZ Kutyaiskolaként a budapesti HEROSZ Állatotthon szomszédságában.

Közel 3 év után költöztünk jelenlegi helyünkre ( 1223 Budapest, Angeli utca 175 ), ahol 2011 szeptemberében mutatkoztunk be ismét, immár Ebgondolat Kutyaiskola névvel!

A területen rengeteget kellett dolgozni, hogy használható állapotba tudjuk hozni. Az iskola közel 4000 nm, melyen található egy 600 nm-es lemurvázott parkoló, egy 250 nm-es közösségi helyiség, 2 db 500 nm-es pálya és egy 2000 nm-es pálya. A pályáinkat nevekkel is felruháztuk, így a két kisebbiket Tomboló és Dühöngő névvel, míg a nagypályánkat Aréna elnevezéssel illettük.

A közösségi helyiségben található egy kis faház, ami az irodai célokat látja el, egy konténer, amely a felszerelések tárolására hivatott és egy tároló, ahol a kiképzők kutyái pihennek boxukban a foglalkozások alatt.

2012-ben elültettük első kis facsemetéinket, amik idővel reméljük árnyékukkal segítenek minket a nyári melegben.

2013 tavaszán érkeztek meg új padjaink ésasztalaink.

Ezentúl tervezzük egy kisebb játszótér kialakítását a kisgyermekekkel érkezők számára.

Folyamatos fejlesztési terveink között szerepel a villany bevezetése, majd idővel a vízé is és az iskola folyamatos építése, szépítése.