Vizsgázott kutyáknak (Klub)

Klub foglalkozásokon való részvétel feltételeAlaptanfolyam sikeres elvégzése ( vagy bármilyen vizsga letétele: BH, min K99 E/1, min K99 Ü/1, obedience..stb, kézbentarthatóság, kontrollálhatóság, alap engedelmességi feladatok tudása) Utóbbi esetben előzetes személyes egyeztetés szükséges.
LehetőségekAgility
Csoportos engedelmes
Obedience, K99 vizsga felkészítés
Frizbi

10 alkalmas bérlet ( 3 hónapig érvényes )
( 1 foglalkozás=1 alkalom a bérletről )
15 000 Ft
10 000 Ft ( törzskönyvvel rendelkező magyar kutyafajták és igazolhatóan állatvédő szervezettől örökbefogadott kutyák (örökbefogadási szerződés ))
Havi bérlet ( 30 napig érvényes ) 10 000 Ft/hónap
7000 Ft/hónap ( törzskönyvvel rendelkező magyar kutyafajták és igazolhatóan állatvédő szervezettől örökbefogadott kutyák (örökbefogadási szerződés ))
Alkalmi díj ( 1 foglalkozásra érvényes )2500 Ft/alkalom
( ebben az esetben nem áll módunkban kedvezményt adni )
Bővebb információebgondolatkutyaiskola@gmail.com
0620/991-9599

Egy családból érkező több kutya esetén, a második kutya 50% kedvezményt kap!

Ha más iskolában végezted el az Alaptanfolyamot, rendelkezel a megfelelő vizsgákkal, vagy nem rendelkezel vizsgákkal, de kutyád kontrollálható, kézben tartható és az alap engedelmességi feladatokat ismeri és szeretnél hozzánk járni Klubra, akkor az ebgondolatkutyaiskola@gmail.com címen, vagy a 0620/9919-599 számon keress meg minket! A Klub foglalkozásokon előzetes megbeszélés, esetleg találkozó után tudunk csak fogadni! Köszönjük megértésedet!

A Klub lehetőségek folyamatos bővítését tervezzük ( pl. nyomkövetés, obedience, flyball, dog-dancing, őrző-védő….. ).

Agility

Az agility egy szédületesen magával ragadó kutyás sport, ahol a gazdának, és a kutyának is ugyanúgy teljesíteni kell, mind a kettőjüknek egyformán meg kell dolgozni a sikerért. Ez a kutyás sport leginkább a lovas díjugratáshoz hasonlít, a gyökerei a lovaglásból erednek.

Az agility valamennyi kutya és versenyző számára nyitott sport. Az agility verseny célja, hogy különböző típusú akadályokból összeállított akadálysor segítségével vizsgáljuk a kutya taníthatóságát, irányíthatóságát, ügyességét, együttműködő készségét, a kutyavezető problémamegoldó képességét, reakcióinak gyorsaságát, állóképességét és a kutyával való kommunikációjának szintjét.

( www.haziallat.hu )

Obedience edzés

Az obedience sport nemrég jutott el hazánkba, mely az engedelmességi és ügyességi feladatokra koncentrál, azok minél pontosabb és gyorsabb végrehajtására. A sport bármilyen fajtájú, temperamentumú kutyával űzhető, viszont a gazdától már magasabb szintű tudatosságot igényel a tanításban. Egyéni foglalkozás keretein belül van lehetőség ennek elsajátítására.

Bővebben: http://obedience.hu/

Közös gyakorlási lehetőség bármilyen vizsgarendszerre szakmai segítséggel

Obedience, K99 vizsgarendszer engedelmes és ügyességi ágazatára, BH vizsga..stb

Csoportos engedelmes csoport

Csoportban végzett, kiképző által irányított engedelmességi feladatok, közömbösítések, játékok.

Frizbi

Kutyás frizbi alapjainak elsajátítása akár versenyzésig. Különböző dobástechnikák tanulása. Távolsági vagy freestyle egyaránt!

Alkalmi programok:szemináriumok, versenyek, vizsgák, kirándulások…stb

Bemutató csoport:
A Klub foglalkozásokon aktívan részt vevő, kutyájukat kézben tartani képes gazdák kapnak meghívást a kutyaiskola bemutató csoportjába, akikkel vállalunk iskolákban, óvodákban és különböző rendezvényeken bemutatót.

Segédkiképzői lehetőség:
A Klub foglalkozásokon aktívan részt vevő, kiképzői tevékenység iránt érdeklődőket szívesen fogadja az iskola oktatói csapata, ahol segítséget és lehetőséget nyújtunk a kiképzésbe való bekapcsolódásba.

Rehabilitációs csoport:
A Klub foglalkozásokon aktívan részt vevő, a kutyák rehabitlitációja iránt érdeklődőket várjuk segítőnek a rehabilitációs csoport munkájába. Akár kutyával, vagy kutya nélkül.

Ebtalpaló program:
A Klub foglalkozásokon aktívan részt vevő, a gyermekek oktatását fontosnak tartó gazdikat szeretettel várjuk segítőnek Ebtalpaló programunkban, amely keretein belül iskolákban, óvodákban tartunk előadásokat a kutyákról és a kutyatámadások elkerüléséről, a felelős állattartásról.

Alaptanfolyamot végzett kutyáknak egyéb tanfolyamok (előre láthatóan hétköznap délutáni/esti órákban): pontos időpontok hamarosan!
Jelentkezni rájuk e-mailen lehet a kutyasuli@ebgondolat.net címen!

Behívó tanfolyam:
Alap vizsgával rendelkező, mégis továbbra is behívási problémákkal küzdő kutyáknak. Erős ösztönű vadászkutyák kontrollálása nyílt terepen, nem kívánt vadászatról leszoktatás.
4 alkalom: 1 alkalom az iskolában, 3 alkalom külsős terepen
Díja: 10.000 Ft
Maximális létszám: 5 kutya

Házi Rend – Klub

  • Az agility akadályok ki ill. elpakolása is az óra része, így abban mindenki vállaljon szerepet
  • A pályán kívűl a kutyáknak póráz nélkül tartózkodnia szigorúan TILOS! EZ IGAZ AZ AKADÁLYOK KI ILL. ELPAKOLÁSAKOR IS!
  • A pakolás idejére a kutyákat ajánlott kikötni.
  • Kutyánkat a kerítéshez csak akkor kössük, ha abban nem fog kárt tenni ( nem őrjöng és nem rángatja ). Ha nem tudjuk kikötni, akkor gondoskodjunk számára boxról, vagy tanítsuk meg, hogy nyugodtan viselkedjen ha kikötöttük.
  • Az edzések alatt mindenki felelőséggel tartozik a saját kutyájáért, így kérünk benneteket, hogy tartsátok őket állandó felügyelet alatt, hogy másokat ne zavarjunk figyelmetlenségünkkel, fegyelmezetlenségünkkel.
  • Más kutyáját ne neveljük! Probléma esetén forduljunk a kiképzésvezetőhöz vagy az iskola vezetőségéhez!
  • Kutyákat a pályán felügyelet nélkül hagyni TILOS! Kivéve ha a kiképzésvezető mást nem mond.
  • A vizsgafelkészülés során egymást ne akadályozzuk a pálya kihasználása során. Figyeljünk arra, hogy mindenkinek legyen tere a gyakorláshoz.
  • A gyakorlások során használt felszereléseket a gyakorlás végeztével tegyük vissza a helyére