2020.09.26. Obedience vizsgaszituációs tréning

2020.09.26-án obedience / rally obedience vizsgaszituációs tréninget tartunk kutyaiskolánkban, 

amire mindenkit sok szeretettel várunk!

probavizsga_20200926

A tréning célja a vizsgákra / versenyekre való felkészülés segítése. A vizsgaszituáció alatt lehet etetni, játékot használni, viszont kérünk mindenkit, hogy ezt egymás munkájának zavarása nélkül tegye meg (pl. csoportos feladatnál), különösen figyelve rá, hogy étel ne szóródjon le a földre! A tréning alatt lehet feladatokat megszakítani, csak részfeladatokat csinálni. A tréninget különösen ajánljuk kezdőknek, akik a közeljövőben terveznek vizsgára / versenyre menni illetve a már rutinos versenyzőknek, hogy vizsgaszituációban tudják kutyájukat megjutalmazni. A vizsgaszituációs tréningen lehet kérni szóbeli értékelést, amivel szeretnék segíteni a párosok minél jobb felkészülését az éles versenyekre (ez alól kivétel a rally obedience II. osztály, ahol csak a kirakott pálya kivitelezési módjának elmondásában tudunk segíteni).

Helyszín: Ebgondolat Kutyaiskola (1225 Bp. Angeli u. 175-179) Térkép ITT!

Időpontja: 2020. szeptember 26. (szombat)

Regisztráció: 7 / 7.30 órától (vizsgák, versenyek kezdése: 8.00, tervezett vége résztvevők számától függően 13/14 óra) Rally obedience és az obedience párhuzamosan egymás mellett fog zajlani. Pontos időbeosztást és részleteket a nevezési idő lezárta után fogunk küldeni.

A vizsgaszituáción való részvétel díja: 2500 Ft

Szintek: rally obedience (Kezdő / Junior, I. osztály, II. osztály (bírálat nélkül) , Senior), obedience (Kezdő, I / II / III. osztály)

Bővebb információ elsősorban e-mailen(!): ebgondolatkutyaiskola@gmail.com vagy 0620-2931025 (Szita Boglárka)

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 20. (24.00)

Jelentkezés online a következő linkeken:

(kérjük nagyon figyelj, hogy megfelelő osztályba, ágra küldd el a jelentkezést! Rally obedience jelentkezés külön, lejjebb!)


OBEDIENCE

Kezdő osztály

I. osztály

II. osztály

III. osztály


RALLY OBEDIENCE

Kezdő osztály / Junior

I. osztály

II. osztály

Senior