Januárban induló tanfolyamok

2019-ben is mindenkit szeretettel várunk kutyaiskolánkban!

SONY DSC

2019. január 20-án (va) Kölyökkutya Tanfolyam indul, amire a 2 kombinált oltással már rendelkező, de a 6 hónapost kort még be nem töltött kölyökkutyákat és gazdáikat várjuk!

Ami máshol kutyaóvoda, az nálunk tanfolyami képzésben zajlik, hogy a tematikus oktatásnak köszönhetően minél több tudást tudjunk átadni a gazdiknak és kutyáiknak!

Kölyök foglalkozásokról bővebb információ és jelentkezés itt!


SONY DSC

2019. január 13-án (10.20-11.20/11.30- 12.30) újabb Alaptanfolyamok indulnak a 6 hónapos kort betöltött kutyáknak és gazdáiknak!

A tanfolyam elsődleges célja a hétköznapi kutyások számára egy élhető kapcsolat megteremtése, amit a szituációs feladatok előtérbe helyezésével segítünk elő.

A kis létszámnak köszönhetően (max. 4 fő) személyre szabottan, minden párosra kellő figyelmet fordítva tudjuk átadni az anyagot, ill. a feladatok közötti várakozási idő is a minimálisra csökkenthető.

Bővebb infomáció és jelentkezés ITT!


0atqRYi

2019. január 12-én, szombaton 4 alkalmas Alaptanfolyam2 indul a már Alaptanfolyamot végzett kutyáknak! A képzés szombaton 10-11-ig tart (túljelentkezés esetén 11-12-ig is indítunk egy csoportot!)

Az Alaptanfolyam2 mindazoknak nyújt segítséget, akik úgy érzik, hogy az iskolában tanultak adaptálása a hétköznapokban problémát okoz számukra vagy továbbra is egyes területeken még segítségre szorulnak.

A képzés mind a 4 alkalma iskolánk kívül, külsős helyszínen zajlik!

Jelentkezés ITT!