Megújult Alaptanfolyami csoportok áprilistól!

Kutyaiskolánkban a fiatal/felnőtt kutyák számára ( 6 hónapos kortól felső korhatár nélül ) kis létszámú Alaptanfolyami csoportokat indítunk áprilistól!

Maximális létszám 4 fő!

A kis létszám biztosítja a személyre szabott , hatékony tanulást. A tematika az adott csoport igényeihez rugalmasabban tud igazodni. Minden párosra megfelelő figyelem és idő jut. A feladatok közötti várakozási idő pedig a minimálisra csökkenthető!

A tanfolyam 10 hétig tart, heti egy 60 perces foglalkozást tartalmaz.

Tanfolyamok folyamatosan indulnak! Részletek és jelentkezés:

https://ebgondolat.net/kiscsoportosalap/

Az iskolai foglalkozások mellett nagyban támaszkodik az otthon végzett, minden napos gyakorlásra.

A tanfolyamon a gazdiknak és kutyáiknak megtanítjuk a hétköznapi kutyás élethez elengedhetetlenül szükésges tudnivalókat: ül, fekszik, laza pórázon sétálás, póráz nélküli kontrollált séta, behívás ( zavaró ingerek mellett is ), helyben maradás…stb

A feladatok mellett hangsúlyt fektetünk a kutyánkkal való szoros kapcsolat kialakítására, egymás megismerésére. A gazdikat megtanítjuk kutyák különböző jelzéseire, hogy kutyás csoportban hogyan tudják helyesen értelmezni és kontrollálni a szituációkat.

A sok gyakorlati feladat mellett az azok mögött rejlő elméleti háttérbe is bevezetjük a párosokat.

A tanfolyam elméleti és gyakorlati vizsgával zárul, melyet követően lehetőség van a tanultakat továbbfejleszteni különböző kutyás sportokban: agility, frisbee, obedience.

A tanfolyam díja: 34 000 Ft ( kedvezményes díj: 20 000 Ft ,  törzskönyvvel rendelkező magyar kutyafajtáknak és igazolhatóan állatvédő szervezettől örögbefogadott kutyáknak )

Mindenkit szeretettel várunk!