Gyertek! Sportoljunk és kutyázzunk együtt!

Immár 3 éve, hogy először indult futni az Ebgondolat Kutyaiskola lelkes futócsapata! Szeretnénk megünnepelni idén is, hogy még mindig vannak aktív párosok akik fáradhatatlanul róják a kilométereket négylábú kedvencükkel. Ugyan voltak/vannak nagyobb kimaradások, lemorzsolódások, csatlakozások, hullámhegyek és völgyek, de még mindig itt vagyunk, meg vagyunk!

Nem titkolt célja az ünneplésnek, hogy népszerűsítsük és új lendületet adjunk a csapatnak, újabb lelkes futótársakat toborozzunk, hiszen csapatban edzeni mégiscsak jobb! Lehet nehezen vág bele az ember a rendszeres ( vagy rendszertelen : ) ) futásba, de abban biztosak lehetünk, hogy a kutyánk élvezni fogja ( ha az elején mi magunk nem is annyira : ))

Így mindenkit szeretettel várunk 2015 július 13-án, hétfő este 20 órakor a Soprt 11 csarnoknál! (Uszoda mögötti füves terület)

A közös bemelegítés után mindenki a saját edzettségi szintjének megfelelően tud sétálni, kocogni, futni.

Futáshoz kötelező felszerelés: hám és póráz!!!

Kutyás futás házirend

Szükséges kötelező felszerelés: hám és póráz
A kutyaiskolának a kultúrált és felelősségteljes kutyatartásról és sétáltatásról vallott elvei az irányadóak
Kérünk Benneteket, hogy csak az engedje el a kutyáját a futás előtt és után, aki be is tudja hívni
Kérünk Benneteket, hogy a kutyátok után szedjétek fel az ürüléket!
Kérünk Benneteket, hogy legyünk figyelmesek egymásra, a kutyákat tartsuk kontroll és felügyelet alatt.
Mottónk: Minden kutya érezze jól magát! ( kicsi és nagy, játékos és nem, vadóc és félénk! )

Kérünk Benneteket, hogy legyetek figyelmesek arra, hogy az éppen megérkező nyugodtan tudjon kiszállni a kocsiból és a kutyáját elengedni pórázról ( ha tudja/szeretné ), addig ne engedjétek oda a többi kutyát
Kérünk Benneteket, hogy legyünk figyelmesek másokra, akár kutyával vannak, akár anélkül.
Kérünk Benneteket, hogy figyeljetek arra, hogy kutyátok ne ugasson, kergessen meg futókat vagy sétálókat, ne okozzon kellemetlenséget a horgászoknak, ne tébláboljon a járókelők között
Kérünk Benneteket, hogy a más által sétáltatott kutyához szó nélkül ne engedjétek oda a kutyáitokat, pórázon vezetett kutya esetében még fokozottabban figyeljetek erre.

Az Ebgondolat Kutyaiskola által szervezett kutyás futáson résztvevőket arra kérjük, hogy az ott töltött idő alatt a fent írtak szerint járjon el!

Köszönjük!