Ebgondolat csapata az obedience vizsgán

2015.június. 6. Sok-sok izgalommal vártam ezt a napot, hiszen Akku és jómagam számára ez volt az első „fellépésünk”. Nem csak maga a vizsga miatti izgalom volt bennem, hanem rengeteg kérdés miatt is, hogy az új szituációkra hogyan fogunk reagálni. Ezzel a célzattal is vágtam neki a vizsganapnak, hogy megismerjem magam, és kutyámat a vizsgahelyzetben, hogy tapasztalatokat szerezzek, a pályára lépés előtti pillanatokról, hogy sikerül-e Akkut „bekapcsolnom” többször is?

Azt kell hogy mondjam, nagyon elégedett vagyok, a harminc sok fokos meleg ellenére nagyon szépen dolgozott, velem volt, és azt gondolom amit tudott bemutattuk. Természetesen, levontam a tanulságokat, és hosszú-hosszú listát írtam, hogy a következő megmérettetésre miket kell pontosítani, mikre kell nagyobb hangsúlyt fektetni.

Az iskolából rajtam kívül másik két gazdi-kutya páros vett részt első alkalommal obi vizsgán, és becsületesen helyt álltak. A csapat negyedik párosa már rutinos versenyzőnek számít, ők szintén szépen teljesítettek!

Köszönjük az Obedience Hungary Team-nek a szervezést, a bíróknak és segédbíróknak a munkáját!

Biró Virág

Ebgondolat Kutyaiskola