Ebgondolat Pályázat 2013

A tavalyi év nagy érdeklődésére való tekintettel egyesületünk idei évben is meghirdeti pályázatát, melyen ingyenes kutyás foglalkozást / bemutatót lehet nyerni a dél-budai óvodáknak és általános iskoláknak!

Ebgondolat Pályázat 2013

dél-budai óvodáknak és általános iskoláknak egy ingyenes kutyás bemutatóra / foglalkozásra saját intézményükben

Pályázat kiírója: Ebgondolat Állat- és Természetvédő Egyesület

Pályázat benyújtására jogosultak: Bp. XXII és XI. kerületi, diósdi, érdi, budaörsi és törökbálinti óvodák és általános iskolák. Nem pályázhatnak azon intézmények, akik a tavalyi évben nyertek.

Pályázat beérkezésének határideje (nem postára adás!): 2013. szeptember 20. (péntek) 24.00

Pályázat elbírálásának határideje (e-mailes kiértesítés): 2013. szeptember 23. (hétfő)

PÁLYÁZATI DÍJ NINCS!

Pályázati anyag: Határidőig beérkezett és megfelelően kitöltött pályázati űrlap.

Bírálat és díjazás: A beküldött pályázati anyagok alapján az Egyesület 3 tagú elnökségének egyhangú döntése alapján 3 óvodát és 3 általános iskolát hirdet meg nyertesnek, melyek nyereménye egy ingyenes kutyás foglalkozás / bemutató. A nyertes intézmény szabadon választhatja meg, hogy az Egyesület melyik kutya – gyermek programját kéri.

Választható programok:

  • Udvaron egész iskolának megtartott 45 perces kutyás ügyességi bemutató és előadás a kutyákról, a kutyák igényeiről és a kutyák helyes megközelítéséről (pl. Állatok Világnapja alkalmából – október 4. – )

  • Udvaron vagy teremben max. 40 fős csoportnak megtartott 45 perces játékos kutyás foglalkozás a kutyák nyelvéről és a kutyatámadások megelőzéséről

  • KIZÁRÓLAG ÓVODÁKNAK! Udvaron vagy teremben max. 20 fős csoportnak megtartott 30 perces foglalkozás, ahol a gyermekek egy kutya segítségével ismételhetik át, tanulhatják meg az alapokat (pl. színek, számok, alakzatok, hely meghatározás…).

A foglalkozás / bemutató időpontja előzetes egyeztetés alapján történik, melyet az adott nyertes intézmény 2013. december 31-ig használhat fel. Minden pályázó intézmény emléklapban részesül.

Azon intézmények, akik ugyan nem nyertek, de érvényes pályázatot nyújtottak be az Egyesület bármely kutya- gyermek programját egyszeri alkalommal 10%-os kedvezménnyel vehetik igénybe 2013. december 31-ig.

Beérkezési határidő: 2013. szeptember 20. (péntek) 24.00
Pályázat beküldése:
E-mailen: ebgondolatkutyaiskola@gmail.com vagy postán Ebgondolat Állat- és Természetvédő Egyesület: 1222 Bp. Lőcsei utca 14.

A pályázatot elsősorban elektronikus úton kérjük benyújtani!

 

Pályázati űrlap és bővebb információ a következő elérhetőségeken kérhető: ebgondolatkutyaiskola@gmail.com vagy 06 (20) 2931025 (Szita Boglárka)

Budapest, 2013. augusztus 26.