Pályázati felhívás

Az Ebgondolat Állat- és Természetvédő Egyesület pályázatot hirdet minden Bp. XXII. ill. XI. kerületi óvoda és általános iskola számára, ahol 1-1 60 perces ingyenes EbTalpaló, avagy gyorstalpaló (gyermekeknek) a kutyák nyelvéről és a kutyatámaádok elkerüléséről című előadást és kutyás bemutatót nyerhetnek az Állatok Világnapja alkalmából. A pályázat beadási határideje: 2012. szeptember 21-e, péntek 24.00.


Pályázat
a XXII. és XI. kerületi óvodáknak és általános iskoláknak
egy ingyenes 60 perces előadás és kutyás bemutató megtartására
az Állatok Világnapja alkalmából.


Pályázat kiírója:
Ebgondolat Állat- és Természetvédő Egyesület
Pályázat kiírásának ideje: 2012. szeptember 4.
Pályázat beérkezésének határideje (nem postára adás!): 2012. szeptember 21. (péntek) 24.00
Pályázat elbírálásának határideje: 2012. szeptember 26. (szerda)
Pályázatot elbírálja: Ebgondolat Állat- és Természetvédő Egyesület 3 tagú Elnöksége. A pályázaton külön-külön kategóriában indulnak a kerületek ill. azon belül is az iskolák és óvodák, így összesen 4 győztes kerül kihirdetésre.

Pályázati díj nincs.

Pályázat témája: Ember és kutya
Pályázati anyag: Határidőre beküldött megfelelően kitöltött pályázati űrlap és egy A/4-es papíron, az iskola diákjai által bármilyen kézműves technikával előállított alkotás ?Ember és kutya? címmel.

Beérkezési határidő (nem a postai feladás ideje!):
2012. szeptember 21. (péntek) 24.00

Postázási cím:
Ebgondolat Állat- és Természetvédő Egyesület
1222 Bp. Lőcsei utca 14.

Az eredményhirdetést követően október első hetében az Állatok Világnapja alkalmából a legjobbnak ítélt iskolának ill. óvodának 1-1 ingyenes 60 perces EbTalpaló, avagy gyorstalpaló (gyermekeknek) a kutyák nyelvéről és a kutyatámadások elkerüléséről című előadást és kutyás bemutatót biztosítunk a saját iskolájában, óvodájában. Az összes pályázaton résztvevő iskola, óvoda oklevelet kap a részvételről.

A bemutató megtartására a két fél számára előre egyeztetett időpontban kerül sor (Állatok Világnapja: október 4.). Amennyiben annak megtartása akadályba ütközik, úgy a nyeremény 2012. december 31-ig beváltható egy 40 fős EbTalpaló, avagy gyorstalpaló (gyermekeknek) a kutyák nyelvéről és a kutyatámadások elkerüléséről című teremben is megtartható kutyás foglalkozásra.

Pályázati űrlapot kérésre küldünk!

Budapest, 2012. szeptember 4.

Szita Boglárka sk.
Ebgondolat Állat- és Természetvédő Egyesület pályázati felelős
kutyasuli@ebgondolat.net
06 (20) 2931025

EbTalpaló nevű programunkról bővebb információkat talál a www.ebgondolat.net honlapunk Foglalkozások/Kutya és gyerek menüpontban.