Agility szeminárium Jelinek Zitával

2012. április 28-án, szombaton egész napos agility szemináriumot tartottunk a kutyaiskolában. Nagy örömünkre Jelinek Zita elfogadta meghívásunkat, hogy szakmai tudásával segítse a kis csapatot a nap folyamán, amit ezúton is szeretnénk neki megköszönni.

A szeminárium napján jó meleg nyárias nap fogadott bennünket, ezért reggel már pavilonokat állítottunk, hogy egy kevés árnyékot tudjunk biztosítani a gazdiknak és a kutyáknak. Arra még nem gondoltunk ekkor, hogy a nap folyamán még sokszor meg fog gyűlni a bajunk ezekkel a kis ” szerkezetekkel “, ugyanis a feltámadó szél eléggé próbára tette a pavilonok állóképességét és a mi idegeinket is : )

A szemináriumot megelőző hetekben nagy lázasan kezdtünk bele az akadályok újrafestésébe, hogy erre a napra már minden szépen pompázzon. Jelenthetjük, hogy sikerült : )

Reggel a kipakolást pályabejárás követte, majd kezdődhetett az igazi “munka”. Mondhatjuk, hogy nem csak a nap izzasztotta a résztvevőket, hanem a pálya maga is. Szerintem minden résztvevő talált benne nagy kihívásokat és siker élményeket egyaránt.

A délelőtt fáradtságait egy ebédszünet keretein belül pihentük ki, majd indulhatott az újabb kihívásokkal teli délutáni etap. A nap végére mindannyian sokat tanultunk és jól elfáradtunk. És mindannyian újabb lendülettel készülünk a következő hetek edzéseire, hogy a gyűjtött tapasztalatokat minél jobban tudjuk hasznosítani.

További képek a kutyaiskola galériájában itt!