Május 5-től változik a kölyök képzés!

Május 5-től kutyaiskolánkban változik a kölyökkutyák foglalkozási rendszere!

Május 5-ig továbbra is minden kölyökkutyás gazdát várunk vasárnapi napokon 10.00 – 11.00 óráig a Kutyaóvodába, majd május 5-től a következő foglalkozásokra lehet jönni:

Kölyökkutya JÁTSZÓPARK

Melyik gazda nem élvezi, ha csetlő-botló kiskutyája hasonló korú fajtársaival rohangálhat, birkózhat a különböző akadályokon fel és le! A Játszópark célja, hogy hasonló korú kutyáknak biztosítson játszási és szocializációs lehetőséget kiképzői felügyelet mellett bekerített területen.


Kölyökkutya Tanfolyam

Bár minden kiskutya tündéri és aranyos, akire nem lehet haragudni, mégis, ahhoz, hogy felnőve tökéletes társunkká váljon, fontos, hogy már ekkor tudatosan kezdjünk el vele foglalkozni. A 6 alkalmas tanfolyam kifejezetten a kölyökkutyák igényeihez igazodva és a velük kapcsolatos általános problémák megoldására épül.

 

Kölyökkutya Tanfolyam Agilityvel

A Kölyökkutya Tanfolyammal együtt, pluszban kérhető tematikus agility képzés! Az országban majdnem egyedülálló módon kutyaiskolánkban van lehetőség már kölyökkortól kezdve tanfolyamszerűen elkezdeni kiskutyája agility oktatását!

Kiknek ajánljuk? Elsősorban olyan kutyáknak, akik nagy mozgásigényűek, fürgék, szeretnek mindenre felugrani, mindenbe bebújni, de tulajdonképpen bárkinek bármilyen kutyával, aki szeretne ezzel a sporttal megismerkedni.

A Játszópark a kölyök tanfolyamtól független ill. mellette is igénybe vehető!

Alkalmi foglalkozások:

Klikkeres tanítás kölyköknek

Nem tudja mi az a klikker vagy tudja, de még nem használta? Akkor itt az ideje kipróbá lni! Nincs is annál élvezetesebb, mint egy mindenre nyitott, kíváncsi, tettre kész kiskutyát klikkerrel tanítani és már a kezdetektől rávezetni az önálló gondolkodásra és próbálkozásra.

 

Városi szocializáció

A városhoz, nagyobb forgalomhoz kevésbé szokott kiskutyák szocializációja kiképzői felügyelet mellett. Sokszor tapasztaljuk, hogy a gazdák egyedül ?lusták? ahhoz, hogy kertvárosi kiskutyájukat forgalmasabb, zajosabb helyekhez is hozzászoktassák, viszont ugyanez már más gazdákkal együtt sokkal élvezetesebb.

Bővebb információ ITT

vagy a kutyasuli@ebgondolat.net e-mail címen ill. 0620-2931025-ös telefonszámon!