Bemutatkoztunk…

Vasárnap reggel az ígéretekhez híven szép napos időre virradtunk. Korán indult a nap, hogy az érkező vendégeket időben tudjuk fogadni. Rengeteg teendőnk volt, de a sok segítő kéznek köszönhetően időben elindult a nyílt nap programja.
Tíz órakor kezdtek is gyülekezni a látogatók. Örömünkre láttunk sok ismerős arcot, korábbi és jelenlegi tanítványokat, és érkeztek új érdeklődök is.
A programot a frisbee bemutató nyitotta meg, majd ezt követte a dog-dancing, és az agility. Kutyaiskolánkban tanított sportágak nagy népszerűségnek örvendtek, főleg, hogy bárki ki is próbálhatta őket. Volt is jelentkező bőven!

Ezután következett a nap csúcspontját képező szépségverseny. Bármilyen nemű, fajtájú és méretű kutyával lehetett nevezni. Háromtagú zsűri döntött a verseny kimenetelében. Az eredményhirdetést azonban megelőzte a kutyaiskola bemutatócsoportjának előadása, és két mintaórát is láthattak az iskola iránt érdeklődők.

Egész délelőtt lehetőség volt kérdéseket intézni szaktanácsadóinkhoz, állatorvoshoz ( Szamóca Állatorvosi Rendelő ), kutyakozmetikushoz, és nevelési tanácsokért egyik kiképzőnkhöz. Ezen felül jelen volt két fajtamentő egyesület, (Futrinka-Magyar vizsla Mentők, és a Mudi fajtamentők) akik hoztak magukkal örökbe fogadható kutyákat is.
Információs sátrunknál felnőtteknek, és gyerekeknek egyaránt készültünk kutyás tesztekkel. A gazdik tesztelhették kutyájukkal való kapcsolatukat, a gyerekek, pedig kutyás ismereteikről adhattak tanuságot.
A szeptemberi kánikula ellenére eredményesnek mondhatjuk ezt a hétvégét, hiszen az Ebgondolat kutyaiskola bemutatta, hogy felszerelve lelkesen várja a szeptember 17-i tanévkezdést!!

További képek a kutyaiskola picasa galériájában nézhetők!

A rendezvényen készült videók a kutyaiskola youtube csatornáján láthatóak!